Jeg kan ikke logge ind på Viaplay

Bemærk! Du kan ikke logge ind på Viaplay udenfor EU. Læs mere her.

E-mail og password stemmer ikke overens

Hvis du har glemt dit password, kan du ændre det her. Udfyld den e-mailadresse du har registreret på din Viaplay-konto og følg instruktionerne i den e-mail du modtager. Hvis ikke du kan finde e-mailen i din indbakke, tjek da at den ikke er havnet i din spammail.

Hvis du ikke er sikker på hvilken e-mail du har anvendt, da du lavede din konto, kan du følge instruktionerne her

Jeg har problemer med at logge ind med engangskoden på min tv-skærm

Smart TV/Spillekonsol
Hvis du har problemer med at logge ind med engangskoden, kan du i stedet logge ind manuelt ved at skrive e-mail og password med din fjernbetjening. Luk Viaplay-appen helt og åben den igen. Efter du har åbnet appen skal du skrive din e-mailadresse og password i stedet for at vælge at logge ind med koden. Hvis det heller ikke virker, prøv venligst at lukke for dit Smart-TV og træk strømstikket ud og lad det være frakoblet i 30 sekunder, før du prøver igen.

Apple TV
Luk dit Apple TV og træk strømstikket ud og lad det være frakoblet i 30 sekunder. Genstart din router mens Apple TV’et er slukket. Tænd for enhederne igen og forsøg at logge ind igen. Du kan også forsøge at gå til viaplay.dk/activate på en anden enhed eller en anden webbrowser.

Hvis problemet varer ved, sørg da for at dit Apple TV og Viaplay-appen begge er opdateret.